Gå direkte til indhold

Get2sport fik besøg af legenden Pelé

DIF Get2sport havde i dag fornemt besøg, da selveste Pelé lagde vejen forbi.

Pelé! Pelé! Pelé! Flere hundrede skolebørn og fodboldfans med brasilianske flag råbte og skreg på den brasilianske legende, da Pelé i dag gæstede Get2sport projektet i Brønshøj. De mange børn og unge havde fået fri fra skole i dagens anledning, og deres råb og skrig dannede en fantastisk kulisse, der var en trefoldig verdensmester værdig.

Pelé, der er FIFA-ambassadør for integration og sport, gik rundt og gav råd til de håbefulde unge, og han deltog også selv i træningen, hvor han agerede bande i en skudøvelse.

»Great play. Great goal«, lød det fra den 68 årige verdensstjerne, da en af de unge spillere efter en aflevering fra Pelé hamrede bolden op i det ene målhjørne.

Get2sport, der er et projekt søsat af Danmarks Idræts-Forbund, har indtil videre været en kæmpe succes, og Pelé fortalte også kort til de mange tilskuere om sportens betydning for integration.

»Fodbold er den største familie i hele verden. Jeg er meget glad for at være her. Jeg elsker at være i Danmark, og jeg takker Gud for at være her sammen med jer«, fortalte den trefoldige verdensmester således om sit besøg hos Get2sport.

Danmarks Idræts-Forbund har i mange år haft fokus på integration, og for udviklingskonsulent i DIF, Lars Kruse, var dagen og arrangementet en ubetinget succes.

»Vi er utrolig glade og stolte over den her dag og det her arrangement. Der var en masse glade børn, og det giver en bekræftelse af, at Get2sport har været en succes indtil videre, og forhåbentlig også bliver det i fremtiden«.

kilde: http://www.dif.dk/da/NYHEDER/nyheder/2009/9/20090929%20pele%20get2sport.aspx

Læs også hvad pressen skrev om arrangementet før besøget HER og efter besøget HER.

Se billeder fra arrangementet i vores galleri HER

Information om cookies.

Accepter